Menu
Skip to content

Politică de confidențialitate

Introducere

Începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „GDPR”), aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene. În acest sens, adoptăm prezenta Politică de Confidențialitate în vederea alinierii la dispozițiile noii reglementări.

Vă mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre, pentru noi fiind deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.

Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este deopotrivă importantă pentru noi.

Cine suntem?

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în loc. Constanta, B-dul Mamaia nr. 269, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J13/145/2017, cod unic de înregistrare 36976621, email Responsabil pentru Protecția Datelor: contact@apexdev.ro.

Website-ul „apexdev.ro” (denumit în continuare “website”) este controlat de APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L., care se angajează să protejeze intimitatea utilizatorilor individuali ai website-ului „apexdev.ro”. Această politică de confidențialitate (denumită în continuare “Politica de confidențialitate”) explică ce date de identificare sunt colectate și înregistrate în legătură cu/despre utilizatorii acestui website și ce se face în prezent cu aceste date. Orice date cu caracter personal colectate de la utilizatorii site-ului sunt controlate de APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L.. Această Politică este incorporată și face parte din termenii și condițiile care se aplică la utilizarea website-ului. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate înainte de a furniza date cu caracter personal. Această politică de confidențialitate nu se aplică altor site-uri web ale unor terțe părți, pe care le puteți accesa prin link-uri de pe acest website. Folosirea datelor cu caracter personal colectate de APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. se face numai sub condițiile prevăzute de Regulamentul european privind protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016(GDPR).

Consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal. Tipuri de date personale colectate pe site

Prin accesarea, răsfoirea sau utilizarea în alt mod a acestui website, utilizatorii sunt de acord cu practicile descrise în Politica de confidențialitate, inclusiv sunt de acord și acceptă să le fie colectate, stocate și prelucrate datele personale, așa cum se subliniază în această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Date cu caracter personal” reprezintă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (denumită în continuare ”Persoana vizată”), inclusiv numele, adresa de e-mail, vârsta și sexul. Politica de confidențialitate a website-ului ia în considerare prevederile Regulamentului european privind protecția datelor cu caracter personal (RGPD), care a intrat în vigoare la data de 25 mai 2018.

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. colectează, stochează și prelucrează numai datele cu caracter personal pe care utilizatorii website-ului, printr-un consimțământ exprimat în mod expres și neechivoc, le oferă în mod voluntar. În viitor, APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. poate solicita date personale suplimentare pe acest website. Înainte de orice astfel de solicitare de informații suplimentare, Politica de confidențialitate va fi modificată pentru a descrie scopul colectării suplimentare de date și pentru a solicita consimțământul utilizatorilor site-ului web.

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. se pronunță împotriva trimiterii de e-mail-uri nesolicitate (ce conțin informații nesolicitate, materiale promoționale sau orice alt date de contact nesolicitate) pentru care nu a obținut acordul expres și neechivoc al utilizatorului (SPAM). De asemenea, APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul website-ului, nu va divulga datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează website-ul, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

Singura ocazie în care APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. va dezvălui/transmite date cu caracter personal unor terți va fi atunci când acest lucru va fi solicitat de o autoritate publică, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Colectarea informațiilor pasive

Unele informații generale pot fi colectate pasiv de la utilizatorii acestui website, fără ca utilizatorii să furnizeze în mod voluntar acele informații. Această colectare de date se realizează prin tehnologii precum:

(i) adresa IP (Internet Protocol). O “adresă IP” este atribuită calculatoarelor la fiecare acces la Internet. Aceasta permite computerului să trimită și să primeasca date. În mod obișnuit, adresa IP se modifică cu fiecare ocazie, dar la unele conexiuni la internet în banda largă adresa IP poate fi constantă. O adresă IP fixa ​​poate identifica un anumit computer și, prin urmare, poate fi definită ca dată cu caracter personal. APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. utilizează informații despre adresa IP pentru a colecta și analiza date cumulate (combinate) despre modul în care este utilizat website-ul. Acest lucru permite APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. să îmbunătățească performanța site-ului ”apexdev.ro” pentru a oferi o experiență mai bună sau mai relevantă tuturor utilizatorilor site-ului.

(ii) cookie-uri. Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul dvs. în browser atunci când anumite pagini de internet sunt accesate. Un cookie nu conține și nu colectează informații autonome, ci numai atunci când este citit prin intermediul unui browser web; el poate oferi informații pentru a facilita adaptarea serviciului la user prin înregistrarea, printre altele, a preferințelor userului, detectarea erorilor sau colectarea datelor în scopuri statistice. Un cookie nu va afecta în mod advers computerul dvs. și nu va stoca informații cu rol de identificare. Pentru a utiliza site-ul ”apexdev.ro” în mod complet, cookie-urile trebuie instalate. Dacă doriți să dezactivați oricare cookie, probabil că veți putea încă naviga pe acest site; cu toate acestea, anumite funcționalități pot fi dezactivate. Majoritatea browser-elor au activate în mod automat cookie-urile. Puteți decide dacă și în ce condiții cookie-urile vor accesa calculatorul dvs. prin modificarea opțiunilor browser-ului dvs. Vă rugăm să observați că dacă nu operați nicio modificare, aceasta va însemna că acceptați configurarea inițială a browser-ului și activitatea cookie-urilor. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să vă modificați configurația browserului și să limitați sau să dezactivați cookie-urile. Aceste informații sunt puse la dispoziția dvs. deoarece dorim să respectăm prevederile legale și să asigurăm transparența în privința intimității userului. Utilizăm următoarele 3 tipuri:

–   Session cookies, care sunt șterse imediat după vizita dvs.

–   Persistent cookies, care vor rămâne stocate în cazul multiplelor vizite pe site.

–  Third party cookies, care sunt utilizate de partenerii noștri menționati pe site sau către care site-ul trimite.

 

Session cookies: Acestea vă permit să folosiți functionalități esențiale ale site-ului, precum stocarea informațiilor dintr-un formular completat de dvs. În plus, acestea sunt de ajutor prin limitarea necesității transferului de informații prin Internet. Nu sunt stocate în calculatorul dvs. și vor expira când închideți browserul.

Persistent cookies: Acestea ne permit să recunoaștem vizitatorii anonimi. Prin alocarea unui identificator anonim și aleator se pot stoca informații specifice ca: metoda prin care ați ajuns la site, paginile vizitate, opțiunile selectate și parcursul navigării pe site. Monitorizând aceste informații, putem să îmbunătățim website-ul, să reparăm erori și să oferim conținut mai bun. Folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea paginilor, interacțiunea cu ele și parcursul navigării site-urilor noastre. Aceste date sunt cunoscute sub denumirea de ‘website metrics’ sau ‘analytics’. Nu stocăm informații personale în acest proces. Third party cookies: Când vizitați site-ul, puteți observa anumite cookies care nu sunt legate de site-ul ”apexdev.ro”. Dacă accesați o pagină web care are conținut incorporat din Facebook sau YouTube, de exemplu, veți primi cookie-uri de la aceste website-uri. Nu controlăm aceste cookie-uri, de aceea vă recomandăm să verificați site-urile terțelor părți pentru mai multe informații.

Pentru a activa sau dezactiva cookie-urile: dacă nu cunoasteți tipul și versiunea de web browser pe care-l folosiți, accesați meniul ‘Help’ în partea de sus a browserului, apoi ‘About’. Informația relevantă va fi afișată.

Asigurați-vă că nivelul este setat la “Medium” sau mai jos, ceea ce va activa cookie-urile.

Dacă selectați o opțiune superioară “Medium”, cookie-urile vor fi blocate.

Pentru mai multe informații despre funcționarea modulelor cookie, vă recomandăm să vizitați www.allaboutcookies.org.

Schimbul de informații personale

În prezent, APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. nu împărtășește și nu vinde nicio informație personală colectată de la utilizatorii site-ului web cu orice alte terțe părți interesate de utilizarea acestor date pentru a vinde bunuri și/sau servicii utilizatorilor site-ului APEXDEV. Aceste date sunt folosite doar de APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. pentru a oferi utilizatorilor site-ului informații despre promoții speciale și oferte de vânzare.

Securitate

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. deține procedurile și procesele necesare pentru a proteja datele cu caracter personal furnizate de utilizatorii website-ului, de pierderi, folosire incorectă, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere. Din păcate însă, transmiterea de informații prin internet nu este complet sigură. Deși APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. depune toate eforturile pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor, nu există nicio garanție a securității informațiilor transmise de utilizatori pe site. Orice transmitere a informațiilor personale pe internet se face pe riscul utilizatorului individual. Odată ce APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. a primit informațiile dvs., procedurile stricte și funcțiile de securitate sunt folosite pentru a împiedica accesul neautorizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Informațiile personale furnizate de către utilizatorii website-ului sunt stocate pe servere securizate din România, respectiv servere în hosting din Uniunea Europeană sau Zona Economică Europeană. Stocarea bazei de date utilizează criptarea și toate extrasele de date cu caracter personal sunt protejate prin parolă, pentru a se asigura o securitate maximă a datelor. Datele nu sunt utilizate sau trimise în afara Spațiului Economic European (SEE).

Drepturile utilizatorilor

Conform prevederilor legale în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, utilizatorii site-ului ”apexdev.ro” beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc, dreptul la ștergerea datelor și dreptul de a se adresa justiției. Începând cu data de 25 mai 2018, data de la care se aplică RGPD, utilizatorii website-ului au următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la protabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profilare), dreptul de a retrage consimțământul dat, dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să adresați APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. o cerere scrisă, datată și semnată, prin urmatoarele modalități:

(i) poștă electronică (e-mail), la adresa contact@apexdev.ro.

sau

(ii) poștă normala/curier la adresa: Responsabil cu Protectia Datelor Personale, B-dul Mamaia nr. 269, et. 3, loc. Constanța. Pentru a proteja intimitatea și securitatea persoanelor care fac astfel de solicitări, APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. își rezervă dreptul de a lua măsurile necesare pentru a verifica identitatea solicitantului, înainte de a întreprinde orice acțiune. După verificare, APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. va răspunde în cel mult o lună de la primirea cererii, însă această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor primite de APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. va informa solicitantul cu privire la orice astfel de prelungire, în termen de o lună de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii. În cazul în care solicitantul introduce o cerere în format electronic, informațiile sunt furnizate în format electronic acolo unde este posibil, cu excepția cazului în care respectiva persoană solicită un alt format.

Copii

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. nu colectează cu bună știință informații de la copii cu vârsta sub 16 ani.

Modificări la această politică

APEX DEVELOPER & CONTRACTOR S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Notificarea modificărilor la această politică va fi afișata pe site-ul ”apexdev.ro”, iar modificările se vor aplica pentru activități și date colectate ulterior prelucrării. În cazul în care, după modificarea Politicii de confidențialitate, o persoană  utilizează în continuare website-ul, această utilizare reprezintă acceptarea politicii revizuite. Este responsabilitatea utilizatorilor site-ului ”apexdev.ro” să revadă Politica de confidențialitate atunci când utilizează website-ul. Pentru orice întrebări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați: contact@apexdev.ro.

 

 

Vizitează-ne

Bd. Mamaia, nr. 269
Etajul, 3 (+4), Interfon 5
Constanța, CT, România

Sună acum

Birou: +40 742 422 739